Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb Thumb
Scaun Auto Varioguard Plus Black
Marca: Hauck
Cod produs: mpc_609163
Disponibilitate: Stoc epuizat

1299 Lei
0726 567 375
COMANDA TELEFONICA
Estimare livrare: 1-3 zile lucratoare
TRANSPORT GRATUIT
Retur produs in 14 zile
Suport telefonic
Banii inapoi garantat
Plata online

Scaunul auto Varioguard Plus este dotat cu baza Isofix și poate fi utilizat ca scaun auto rear-facing şi forward-facing de la naștere până la 18 kg (grupa 0 + / 1). În vehiculul dumneavoastră, baza Isofix este instalată prin intermediul piciorușelor de sprijin şi a conectorilor ISOFIX sau, alternativ, prin centura de siguranță în 3 puncte a mașinii.

Prin reglarea tetierei în înălțime, acest scaun auto creşte împreuă cu copilul dvs. şi poate fi astfel utilizat pentru o perioadă lungă de timp. În plus, unghiul de înclinare poate fi reglat în trei poziții până la poziţia înclinată pentru somn. Aceste caracteristici, precum și materialul respirabil oferă copiilor mult confort. 

Mai mult, Varioguard Plus este aprobat pentru ECE 44/04. Are o centură de prindere în 5 puncte, perniţe de umăr cu absorbție de energie, care reduc sarcina la cap și gât în cazul unui impact frontal, precum și spumă de memorie care a obținut cele mai bune rezultate la testele de avarie și care, de asemenea, absorb impactele. Protecția extinsă împotriva impactului lateral pe exteriorul scaunului auto și zonele cu absorbție de energie din zonele capului și ale umerilor oferă siguranță suplimentară.

Folosind punctele de fixare ISOFIX ale vehiculului dvs., puteți instala Varioguard Plus invers direcției de deplasare pentru Grupa I, adică de la naștere la 18 kg. Odată ce copilul dvs. cântărește peste 9 kg, puteți întoarce scaunul pentru a fi montat în direcţia de deplasare.

Dacă vă fixaţi scaunul auto Varioguard Plus folosind centura vehiculului în 3 puncte, puteți utiliza scaunul orientat invers direcției de deplasare pentru Grup 0+ (de la naștere la 13 kg). Odată ce copilul dvs. cântărește mai mult de 9 kg, dar cel mai târziu când greutatea lui corporală depășește 13kg, Varioguard Plus trebuie să fie orientat către direcția de deplasare, dacă este instalat cu centurile auto.

Afiseaza toata descrierea

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si iti raspundem in scurt timp!

Produse vizualizate

Iti place site-ul nostru?
Da-ne un Like pe Facebook!